Matematik Kulübü "Dünya Matematik Günü Etkinliği"ni Gerçekleştirmiştir!

Bartın Üniversitesi Matematik Kulübü olarak 14 Mart 2021 tarihinde Ertuğrulgazi Ortaokulu işbirliğiyle düzenlediğimiz Matematik Günü etkinliğini gerçekleştirmiş bulunuyoruz.

Bu etkinlikte 6. sınıf öğrencilerinin matematiği daha çok sevmesi, ilgilenmesi ve öğrenmesini hedefledik. Bu bağlamda; resfebe oyunu, sayılarla resim çizme öğretimi, matematikle ilgili şarkılar, bilgi yarışması ve dünyaca ünlü bazı matematikçilerin dijital öykülerini hazırladık. Öğrenciler bu etkinliklerde hem eğlendi hem de matematikle ilgili birçok şey öğrendiler.

Bu süreçte bizleri destekleyen tüm öğretim elemanı, öğretmen adayı, öğretmen, veli ve öğrencilere çok teşekkür ederiz. Bartın Üniversitesi Matematik Kulübü olarak bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz.
  • "Matematik Eğitiminde Somut Materyal Kullanımı" semineri gerçekleştirildi.

• "Matematik Eğitiminde Yaratıcı Drama" semineri gerçekleştirildi.

• Matematik Kulübü 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Genel Kurul Toplantısı ve Kulüp Başkanlığı Seçimi yapıldı

• "Origaminin Matematik Eğitiminde Kullanımı" Semineri Gerçekleştirilmiştir.

• Modern Dünyada Üniversiteli Olmak Semineri Gerçekleştirilmiştir

• Bartın Gençlik Merkezi Ziyareti

• 2021-2022 Güz Dönemi Sosyal Medya Ekibi Toplantısı

• Kahvaltı Etkinliği

• Matematik Kulübü "Dünya Matematik Günü Etkinliği"ni Gerçekleştirmiştir!

• Dünya Arkadaş Edinme Günü Etkinliği Gerçekleştirilmiştir.